Thailand Dag 1


Ja så var man då nere i Thailand.. efter en lång och obekväm flygresa.. men men we did it som man säger.. men kan ju tala om att 12 timmar på planet inte var det roligaste man har hittat på...

På landvetter sprang jag på en bekant från kungsbacka och det visade sig att hon också skulle ner till Thailand.. en på miljonen..=) så imorron ska vi träffas å gå ut en sväng..

Vi mellanlandade i Sharja.. trevligt ställe? Kanske inte så.. dom hade ett rökrum utan fläktar så det lukta abel i hela väntrummet.. sen när vi skulle gå på planet igen så va det dags för pipgrejerna å naturligtvis så pep det så vi blev intagna i ett litet rum där dom kollade oss.. sen va det bara på planet för 5 timmar till..

Men nu är vu här.. har sovit en stund och duschat åsså.. sen begav vi oss ut på stan.. köpte telefonkort.. som vi inte riktigt vet om d funkar eller inte.. =) efter detta blev det intagande av föda mycket gott... sen satte vi oss å drack varsin drink å snart är det dags för sängen..

Imorron så ska vi på informations möte å sedan blir det stranden.. ska planera vad vi ska hitta på under tiden här med..






Kommentarer
Postat av: Anna

Nejdå, ni ser INTE alls mobbade ut, MUPPAR!!!! Denna bloggen kommer jag följa med glädje i 3 veckor!! Men lite normala bilder tack!

2009-02-25 @ 19:05:34
Postat av: Martina

Hmm. Vad menar du med det Anna? Buddha e ju en ganska stor filur här i Thailand ;). Normalare än så kan man inte komma. Men om jag säger att jag o din lill-syrra ska ut med Dan Ekborg ikväll.. Är det normalt nog? Sug på den, Livet är lyx Moahahahaha!!!

2009-02-26 @ 10:09:13
Postat av: Lotta

Hej.Vad ni är söta.... Dan Ekborg?! ha det nu så bra puss puss

2009-02-26 @ 10:30:02
Postat av: Johanna

Hej Tina!Gud så gott ni ser ut att ha de. Skulle oxå vilja åka bort härifrån ett tag. Har hänt så mkt så vill bara bort. Men men nu är det som det är. Ta hand om er! Ha det ////Lindellan

2009-02-26 @ 18:47:39
URL: http://limpanl.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller med dig lotta, Den Ekborg?!?! Hmm nej Buddha är väl inte så normal =) Ha det göttans

2009-02-26 @ 20:39:52
Postat av: Fototrixaren

Hoppas du får en fortsatt trevlig torsdag :)

Kolla gärna in min foto blogg.

2009-02-26 @ 20:45:23
URL: http://fototrix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0