2009-09-03
 23:23:26

Glömde...

Det bästa med att åka till Egypten...
Att se Hany komma längs stranden med en Stella, sätta sig på huk framför mig, säga Good morning Sweden, ge mig ölen och sedan gå till Helén och terrorisera lite...


2009-09-03
 23:10:18

Egypten 2009



Jisses! Jag kan inte tro att det är sant. Martina och Helén ska tillbaka till Egypten. Wieee..
Som jag har längtat till att få komma tillbaka till det underbara landet och denna gången ska vi göra det rätt!
Förra gången blev det rejält strul med våran Kairo resa och vi fick ta oss upp själva på en svettig lokalbuss som tog 5 timmar, men det slutade med en ganska lyckad dag i Kairo på något sätt.
Så nu så åker vi 27:e November - 4:e December till Hurghada. Vi ska medans vi är där passa på att åka till Mahmya igen (en helt underbar kritvit sandstrand) och ligga där hela dagen, steka och snorkla och kanske har vi tur så vi får se delfiner denna gången. Sen så blir det en 2 dagars resa Till Kairo. Ska kolla moskéer, pyramiderna, Kairo museét och känna pulsen i den underbara storstaden... Can´t wait!

Tror jag ska ta ner resväskan och börja packa. Det är ju bara 84 dagar kvar haha.


Kärlek...
Att det ska vara så otroligt svårt när man tycker om någon.
Alla ultimatum, att båda har ett förflutet, acceptans gentemot den andra. Acceptans handlar om att välja att både se och stå ut med verkligheten, hur plågsam den än kan vara utan att undvika, fly, försvränga eller döma den.
Alla har ett förflutet som inte alltid passar den andra partens tänkar och känslor. Hur blir man fri från tankar om det? Har man råd att slänga bort något som kan bli bra för att man inte kan acceptera? Ställs frågan till mig, så blir det ett starkt NEJ. Jag har inte råd att göra det. Jag måste ge det en chans, putta undan allt som gör mig illa till mods, som får mig att tvivla. Tycker man om någon måste man ha acceptans om vad den andra vill och tycker, samtidigt som man måste få det tillbaka.

Life´s a bitch!
Love ya all...