Egypten Dag 11

Började dagen med att som vanligt gå och äta frukost bestående av pannkakor o chokladsås.

Sen bar det det iväg ner till stranden. Blev bara att ligga under parasollet o kika på folk i några timmar då det är kallt o mulet här. Blev inget dopp pga massa polisstuderande killar i vattnet.

Men Helén blev däremot utbjuden på middag av våran servitör. Hehe. Hon vart jäkligt generad, och tackade nej!.

Sen gick vi tillbaka till vårat rum

Sedan var det dax för lite mat! Så vi gick till delmar och käka och kolla på nätet.

Sen när vi satt utanför vårat rum kom Kalle-Berra onykter som en alika och skoja till våran tillvaro. Han e en riktig snuskhummer!

Sedan gick vi en promenad på stranden i skymmningen mysigt tyckte vi och blev med ens badsugna så vad gör man då? Jo man hoppar  ivattnet fullt påklädda =)

Det är ju alltid kul med lite bus.

Vi traskade sen upp till hotell rummet och lämna snigelspår efter oss dock inte med slem utan vatten.

När vi sedan ska ta av oss dom blöta kläderna då upptäcker jag nått hemskt! Hade glömt att jag hade mobilen i byxfickan FAN! Så det var bara fram med hårtorken och blåsa för fullt. Dock utan framgång får väl låta den ligga och torka hoppas verkligen att den funkar sedan!

När vi sedan satt och diskutera vad vi skulle göra under kvällen kom det och knacka på dörren. Utanför stog två egypter som ville ha med oss till stranden.. Like if!

Det kunde dom ju drömma om. Vi bestämmde ändå att vi skulle mötas på hotellets resturang två timmar senare.

Så vi gick upp och tog oss varsin öl och satt och pratade. Men dom dök inte upp tyckte väl inte att det var någonstörre förlust direkt så vi gick till rummet och kröp till kojs. När vi precis hade släckt så knackar det på dörren. Men det var ingen där så vi la oss igen.

Efter typ 2 minuter knackar det igen och det är egyptien som fortfarande inte gett upp att få med oss till stranden suck.

Vi avböjde och la oss igen efter ca 2 minuter knackar det igen. Då var det en annan egyptier att dom inte ger upp!

Sen ringer det på våran hotell telefon det var nån snubbe som undra om jag var själv och ville ha en kram. Ahhhh orka med allt folk!

Till sängs igen och suprise suprise det knackar på dörren samma egypter som nu vill ta kort. På stranden. Men icke sa nicke men jag ställde upp på ett kort iallafall på våran terrass. Helén däremot inte hon är inte mycket för det här med att va med på kort.

Vi sa god natt och skicka iväg dom. Sen fick vi äntligen sova!

image19


Kommentarer
Postat av: Anna

Hallååå..... asså ni blir uppraggade av egyptier =) Förresten, finns det ingen annan restaurang än Delmar... kanske är dags att äta ngn annan stanns?? Ha det gött!!

2008-03-11 @ 13:58:51
Postat av: Ellinor

Man martina, va gör ni där nere egentligen??? Ni tycks bara sitta på dedär Delmar och knulla greker!! Det blir andra bullar när jag är där nere ;)
Förresten, finns det mycket att shoppa??????

2008-03-11 @ 16:06:07
URL: http://snelitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0